Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Van, ahol tiltják a gyerekek hormonkezelését, van, ahol csak az első ajtón lehet csak felszállni

888.hu

2021.07.17. 20:00

A szombati nap legfontosabb hírei egy helyen, csak neked!

 

A 17 államügyész koalíciója védi Arkansas törvényét, amely megmenti a serdülőket a kísérletektől (SAFE), amely törvény védi a gyermekeket a transzneművé váláshoz szükséges gyógyszerektől és műtétektől, amelyek testcsonkításhoz és sterilitáshoz vezethetnek.

Steve Marshall alabamai főügyész vezette a koalíciót egy amicus-dokumentumban, amelyet kedden nyújtottak be az amerikai kerületi bíróság Arkansas keleti körzetéhez – számolt be a Breitbart.

Marshall közleményében azt mondta: „Azért nyújtjuk be ezt a dokumentumot, mert Arkansashoz hasonlóan aggódunk a nemek közötti diszforiában és a nemi vonatkozású pszichés distressz más formáiban szenvedő gyermekek számának elmúlt években tapasztalt megugrása miatt is.”

Úgy tűnik, még vannak, akik kiállnak a józan ész mellett Amerikában. A budapesti városvezetésről viszont ez már nehezebben mondható el.

A baloldali főpolgármester csodás ötleteinek köszönhetően egyre nagyobb a káosz Budapesten.

Karácsony bevezettetné az összes buszon és trolin az első ajtós felszállást, ami a jelenleg is kaotikus fővárosi közlekedést csak tovább terhelné. Így most a buszjáratok menetideje is nőni fog.

Ma viszont elérkezett az is, hogy a méhlegelőnek hazudott gaztenger komoly szakmai kritika alá került.

Tévedés úgy felfogni a méhlegelőt, hogy az egy magára hagyott terület, hiszen komoly gondozást és ápolást igényel – mondta Bross Péter, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke a Mediaworksnek adott nyilatkozatában.

 

Azt is elmondta, nem kell nagy botanikusnak lenni ahhoz, hogy megértsük: ha évtizedekig egy adott terület folyamatosan vágva van, ott az egyszikűek fognak teret hódítani. Az egyszikű növények pedig nem adnak virágport, nektárt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére