Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ütős írások napja, Orbánnak megint igaza lehet, látszik összefüggés a migráció és a járvány között, európai focidöntő lesz a Puskásban

888.hu

2020.03.02. 19:59

A mai izgalmas hírek között vitathatatlanul a migráció vitte a prímet, amelyet önálló anyagban foglalunk össze. Kiderült továbbá, megint bejön Orbán Viktor jóslata, összefüggés lehet a koronavírus és a migráció között. Ahogy az is, miért nincs környezetvédelmi tárca a kormányzati struktúrában, s hogy veszteség-e nekünk, hogy ma a Jobbik kávéfőző kislánya jelentette be a pártból való távozását. A slusszpoén: Európa-liga döntő lesz a Puskás Arénában.

Más ütős írásaink is érzékelhetően kiváltották olvasóink érdeklődését. Eztúttal is rámutattunk olyan összefüggésekre, amelyekre másutt nem lelhetetek rá. Emlékeztettünk, hogy 1. Orbán mondta ki először, hogy a tömeges migráció és a terrorizmus között egyenes összefüggés van. A liberális elit sivalkodott: hogy lehet ilyet mondani? 2. Aztán jött Párizs, Brüsszel, München és kiderült Orbánnak van igaza. 3. Tegnap arról beszélt a magyar kormány, hogy a migráció és a koronavírus terjedése között egyenes összefüggés van. A liberális elit megint csak sivalkodni fog: hogy lehet ilyet mondani? Aztán kiderült, hogy megint csak Orbán Viktornak lesz igaza.

Nagyon ezt látszik alátámasztani Bakondi György portálunknak adott nyilatkozata, melyben a szakember leszögezi, nagyon is lehet összefüggés a a két dolog között. Felhívta a figyelmet, hogy Irán az egyik gócpont, komoly számú megbetegedési adatokkal és jelentős halálozási arányszámmal. S tény az is, hogy Iránból és Iránon keresztül nagy számban érkeznek illegális migránsok. Ezért aztán nem lehet kizárni a koronavírusfertőzöttek esetleges felbukkanását a migránsok között Törökországban, majd a balkáni útvonalon való haladtukban. A török határőrök is rettegnek a járványtól, ezért viselnek ők is maszkot.

A migrációt a baloldali narratívában elfedni hivatott klímahelyzetről is olvashattak a nap folyamán. Kocsit Máté megvilágította a klímahiszti és az igazi környezetvédelem közötti különbségről, amelynek keretében arról is szó volt, miért nincs hazánkban az ellenzék által naponta követelt környezetvédelmi minisztérium.

Sokakat megmosolyogtatott, hogy magára a tisztesség és a lelkiismeretesség jegyében tekintő Bana Tibor jobbikos politikus, aki saját bevallása szerint rengeteget változott az elmúlt időszakban, kilépett a Jobbikból. A mosolygáshoz az is hozzájárult, hogy Volner János, az egykori pártalelnök annak idején úgy beszélt róla, mint a Jobbik kávéfőző kislányáról, aki csak azért volt jelen a pártvezetésben, hogy a korábbi elnök, Sneider Tamás életét komfortosabbá tegye. Véleménye nem volt, mindennel lelkesen egyetértett.

A nap nagy durranása továbbá, hogy 2022-ben Európa-liga futballdöntőt rendeznek a Puskás Arénában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére