Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ukránok vizsgálhatják a lengyelországi rakétacsapást, erősödnek az ukrán támogatásokat kritizáló hangok

888.hu

2022.11.17. 19:59

Ismét érkezik olaj a Barátság kőolajvezetéken keresztül hazánkba.

 

A Lengyelország és Ukrajna határvidékén végrehajtott rakétacsapás után Varsó jelezte, hogy hajlandó az ukrán szakembereknek hozzáférést biztosítani a baleset helyszínéhez.

„A szakértők kiszámítják az irányt, ahonnan a rakéta érkezett, sőt a felhasznált üzemanyag mennyiségét is, tehát azt a területet, ahonnan indíthatták. Ez egy tisztán technikai meghatározás.” – mondta Andrzej Duda elnök külpolitikai tanácsadója.

 

 

Miközben Zelenszkij meg van győződve arról, hogy orosz rakéta pusztított Lengyelországban, a republikánusok az Ukrajnának szánt milliárdok befagyasztása mellett érvelnek.

 

 

A VG információ szerint csütörtök délután kettő körül már a korábbi fennakadások ellenére érkezett kőolaj Magyarországra. Kedd este, a Lengyelországot ért rakétabecsapódásokat követően kiderült, hogy rakétatalálat érte az áramellátót is a fehérorosz–ukrán határon, a Barátság kőolajvezeték azonban nem sérült meg. Herman Haluscsenko ukrán energetikai miniszter a Facebookon közölte, hogy az átfogó orosz rakétatámadás az Ukrajnával szomszédos több ország energiarendszerére is hatással volt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére