Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ujhelyi uniópárti, aki Trumpot szereti, az egy „szemét”, ismét győzött Verstappen

888.hu

2022.08.28. 19:59

Ez történt ma.

 

Nem lehet elégszer ujhelyzini akkor, ha ez a szocialista politikus – aki egyelőre még az Európai Parlament képviselője –, mint látni fogjuk, csak elvben képviseli a magyarok érdekeit. Hogy valójában kit képvisel, arra tegnap a tihanyi Tranzit-vitán Deutsch Tamással párbajozva szolgáltatott elgondolkodtató példát. Ismételten okot adva a hallgatóságnak arra, hogy eltűnődjön, helyes-e, ha egy, a magyar választók bizalmából az Unióban havi sok millió forintos fizetésért dolgozva nem a magyar érdeket képviseli, hanem uniópárti munkát végezi.

 

 

 

Nagy felháborodást keltett a 24 éves Sydney Sweeney, az Eufória című sorozat sztárja a közösségi médiában, miután megosztotta édesanyja születésnapi bulijáról készült képeket. A partin ugyanis Donald Trump ihletésű kalapokat és Blue Lives Matter (a Black Lives Matter ellentéte) pólót viseltek.

Néhány kommentelő „szemétnek” és „beltenyésztettnek” nevezte a családját.

Mások azt követelték, hogy a színésznő törölje a fotókat.

Egy Twitter-felhasználó szerint Sweeney „korbácsütéseket” érdemelne.

 

 

 

A világbajnoki címvédő Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Belga Nagydíjat Spa-Francorchampsban, ezzel tovább növelte az előnyét az összetett élén.

A 24 éves holland pilóta úgy diadalmaskodott, hogy büntetés miatt a 14. helyről rajtolt. Verstappen az idén kilencedszer, pályafutása során pedig 29. alkalommal nyert F1-es futamot.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére