Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb iskoláról derült ki, hogy tartott érzékenyítő órákat, a Facebook megint tisztogat

888.hu

2021.08.19. 19:59

Már Frankfurtban vannak az Afganisztánból kimenekített 26 magyar, a Soros-szervezet vezetője az ott rekedt amerikaiakon gúnyolódik.

A Magyar Nemzet derítette ki azt, hogy az Eötvös József Gimnázium után már a budapesti Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnáziumban is tartottak korábban LMBTQ-érzékenyítő foglalkozásokat.

A Magyar Nemzet megkérdezte az iskola igazgatóját, Pappné Lukács Ágnest, hogy tudott-e ezekről a programokról, aki ezt válaszolta:

Tekintettel a téma érzékenységére és arra, hogy tavasszal választások lesznek az országban, így mindenki mindenből politikai kérdést csinál és lassan elveszti a józan eszét, nem válaszolok ezekre a kérdésekre.

Eközben Amerikában: könnyek között fakadt ki közösségi oldalán a népszerű amerikai énekesnő, mert rasszista és sértő megjegyzésekkel illették őt és alakját. A videót követően a Facebook rögtön tisztogatásba kezdett.

Lizzo egyébként aktívan támogatja Joe Bident, és a BLM mozgalmat is.
Többek között egy olyan levelet is aláírt – többed magával, – amelyben követeli, hogy a rendőrségre fordított összegek nagy részét inkább a „fekete jövő” támogatására fordítsák.
Már Frankfurtban vannak az Afganisztánból kimenekített 26 magyar. A Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján közölte, hogy csütörtök hajnalban érkezett meg a magyarokat szállító repülőgép.
Van, aki szerint ízléses viccelődni az afgán helyzettel.A Media Matters nevű baloldali NGO vezetője, Angelo Carusone ahelyett, hogy megosztotta volna Tom Cotton, Arizona állam republikánus szenátorának felhívását, inkább gúnyolódásba kezdett.

Képzeld el, hogy ebben a pillanatban csapdában vagy Afganisztánban és azt gondolod, hogy Tom Cotton a legjobb ember, akit felhívhatsz”

– írta Carusone.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére