Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tüttő Kata a spórolást javasolja, Vona odaszólt Jakab Péternek

888.hu

2022.06.11. 19:59

Biden szerint előre figyelmeztették Zelenszkijt a háborúról, de ő hallani sem akart róla.

 

Tüttő Kata szerint a kisebb energiaszámla békét hoz Európába, ezért a budapesti baloldal főpolgármester-helyettese spórolásra kéri az embereket, nevezetesen, hogy fűtsenek, hűtsenek, főzzenek és autózzanak kevesebbet. Az azonban nem valószínű, hogy Tüttő saját magán fogja kezdeni a spórolást, a politikus ugyanis tavaly nyáron azzal került be a hírekbe, hogy a görögországi Zakynthos szigetén kilovagolt a tengerből.

A korábbi Jobbik elnök szerint Jakab hiába akarta előadni a választások előtt a „Lúdas Matyiba oltott Rambo” szerepet, idővel erre már nem rezonáltak az emberek. Vona Gábor úgy látja, hogy egyre többször derült ki az, hogy Jakab valójában egy „Tesco gazdaságos Chuck Norris”, mely már a pártnak is kellemetlenné vált.

Meglepő állítást fogalmazott meg Joe Biden egy demokrata rendezvényen. Az amerikai elnök azt mondta: „az amerikai hírszerzés hónapokkal előre tájékoztatta Kijevet, hogy Oroszország milyen módon támad majd, de Volodomir Zelenszkij ukrán elnök lesöpörte a figyelmeztetést.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére