Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Túszt ejtettek Drezdában, jutott dollár a balos sajtónak is

888.hu

2022.12.10. 20:00

A NAV meg elfogott egy pénzmosó migránst.

 

Túszokat ejtettek egy drezdai bevásárlóközpontban

Az Altmarkt-Galerie nevű bevásárlóközpontot a túszejtés hírére kiürítették, a téren zajló karácsonyi vásárt bezárták.
A Bild című német napilap beszámolója szerint egy fegyveres ember agyonlőtt egy nőt, ezután berontott az egyik helyi rádióállomásra. Itt több lövést is leadott, s ezt követően menekült be a bevásárlóközpontba, ahol több embert is túszul ejtett.

A túszejtő mostanra meghalt.

 

 

Jut dollár a balos sajtónak is, nemcsak a pártoknak

A Biden-adminisztrációhoz ezer szállal kötődő Bureau of Democracy, Human Rights, and Labor Affairs (DRL) (magyarul: Demokráciai, Emberi Jogi és Munkaügyi Hivatal) nevű szervezet két évre 740 ezer dollárral támogatja a balliberális Telex.hu oktatóközpontját – írja a Magyar Nemzet.

Főszerkesztőjük, a Gyurcsány Ferenc feleségével rendszeresen telefonálgató Dull Szabolcs jelentette be, hogy ingyenes és fizetős képzéseket is indítanak. Az oktatást az Idea Alapítvánnyal együtt tanároknak fogják nyújtani, önálló képzésben pedig 15–25 év közötti diákok tanulhatnak. A mintegy háromszázmillió forinttal megtámogatott Telex Akadémia szakmai igazgatójának Munk Veronika tartalomfejlesztési vezetőt nevezték ki, ügyvezető igazgatója pedig Pusztay András lett.

 

 

Svédországban fogták el a százmilliós pénzmosással vádolt szír bevándorlót

Svédországban érték utol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói azt a százmillió forintos pénzmosással vádolt szír migránst, aki júniusban a bírósági meghallgatása előtt megszökött a hatósági őrizetből.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére