Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Transznemű leszbikus lett az autista fiúból, Márki-Zay hazaárulózik, Jakab könyörög

888.hu

2021.10.12. 19:59

Az Oscar már elesett, a Nobel-díj még ellenáll a kvótaőrületnek, sokkal rosszabb a migrációs helyzet, mint 2015-ben volt.

 

A Nobel-díj-bizottságot – szerencsére – még nem érte el a nemi és etnikai kvótaőrület. Egy jó darabig még a tudományos – és irodalmi – teljesítmény alapján ítélik oda a tekintélyes anyagi és erkölcsi megbecsüléssel járó elismerést. Legalábbis erről nyilatkozott Göran Hansson, a Nobel-díjak odaítéléséről döntő Svéd Királyi Tudományos Akadémia főtitkára. Sajnos a tudományt is utol fogja érni a baloldali progresszivitás, hiszen már ott tartunk, hogy szülők szembesülnek azzal, hogy leszbikusok és transzok lesznek a gyerekeik, azért mert nemi erősítő terapeutához küldték.

De mit is várunk egy olyan társadalomtól, ahol a vezető ország, azaz

USA elnökét még George Clooney is egy bántalmazott kisgyermekhez hasonlítja.

Amerika sajnos tele van őrült figurákkal, hiszen ezek mellett Kolombusz-napján egy demokrata képviselő tette tanúbizonyságát nagy tudásának, amikor tömeggyilkosnak titulálta Kolombuszt.

Egy kicsit viszont evezünk magyar vizekre is, mivel a magyar miniszterelnök szerint rosszabb a migrációs helyzet min ami 2015-ben volt. A magyar ellenzék helyette inkább a szidalmazással és fenyegetéssel van elfoglalva, legalábbis ha Márki-Zay Péterről van szó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére