Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tovább gyűrűzik a botrány a Városháza körül, a fekete fák számítanak

888.hu

2021.11.09. 20:00

Karácsony Gergely továbbra is tagad mindent, azonban új felvételek kerültek elő a Városháza körüli gyanús ügyekről. Kamala Harris már a fekete fákért is aggódik.

 

A Mediaworks Hírcentrum legújabb riportja azt próbálta kideríteni, hogy Karácsony nem tudhatott, vagy nem mondott igazat a Városháza eladásáról. A főpolgármester természetesen továbbra is tagad mindent, ami az üggyel kapcsolatos. Más baloldali politikusoktól csak ködösítés és mellébeszélés volt a válasz.

A főpolgármester állításait egy kedd este megjelent Anonymus-videó zúzta porrá.

Miközben Karácsony Gergely főpolgármester azt hangoztatja, hogy a főváros nem akarja eladni a Városháza épületét, egy ma nyilvánosságra hozott felvételen a budapesti vagyonkezelő első embere befektetőkkel, ingatlanosokkal az értékesítés részleteiről és egy jövőbeli építkezés ütemezéséről tárgyal – írja a Magyar Nemzet.

Az Egyesült Államok alelnöke megkérdezte a NASA-t, hogy műholdak segítségével nyomon lehetne-e követni a fákat „fajta szerint” a különböző városrészekben. Ehhez egy „Black Trees Matter” hashtaget is hozzátett.

Kamala Harris, aki a Nemzeti Űrtanács elnökeként is tevékenykedik, pénteken ellátogatott a Goddard Űrrepülési Központba, hogy „megnézze a létfontosságú klímatudományi munkát”.

Alapvetően tudósokkal és mérnökökkel találkozott, és első kézből nyert betekintést abba, hogyan tanulmányozza az éghajlatot az űrprogram, valamint hogyan szolgáltat adatokat a bolygó változásairól és azok hatásairól.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére