Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tovább folytatódik a Vároháza-gate, Kína lesz a jövő ura?

888.hu

2021.11.16. 19:59

A napokban tartják a transznemű tudatosság hetét.

 

Újabb videóval jelentkezett ma reggel a Városháza-gate-ben igencsak jól tájékozott Anonymus.

Mára már nem is az a kérdés, hogy el akarták-e adni a Városházát, hanem sokkal inkább az, miként, illetve kiknek a közreműködésével.

Az Anonymus által ma elküldött, néhány héttel ezelőtt rögzített beszélgetésnek két résztvevője van, az egyik Gansperger Gyula baloldali üzletember, a másik pedig egy ismeretlen férfi.

Szóval a baloldal ma is hozta a szokásos formáját, addig Orbán Viktor is tevékenykedett a mai nap, például találkozott a Telekom vezérigazgatójával.

Érdemes ezek mellett egy kicsit körbe nézni a nagyvilágban is, hiszen a héten van a transznemű tudatosság hete, aminek keretében megtanulhatunk jó emberkedni.

Ha ez nem lenne elég és még mindig homofóbnak érezné magát a kedves olvasó, akkor érdemes nézni a német szépségversenyt ahova egy transznemű és egy nem-bináris is bejutott.

Kicsit még beszéljünk a pop-kultúráról, hiszen a Szellemírtók: Örökség című film miatt is áll a bál, mivel a film nem volt hajlandó tudomást venni az előtte készült feminista filmről.

Ezek után már csak félve jegyezzük meg azt is, hogy a zene iparból is egyre inkább fogy el a kreativitás és az előtérbe a megfelelési kényszer kerül.

De, hogy ne mindig LMBTQ-témával zárjuk a napot, érdemes megnézni az Axióma egyik legújabb videóját, ahol Kína felemelkedéséről és világuralmi helyzetéről beszélnek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére