Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Törvény tiltja Kanadában a keresztény normák hirdetését, Márki-Zay tanácsadója elszólta magát

888.hu

2022.01.19. 19:59

Fidesz győzelmére számítanak a magyarok.

Ha bárki olyan tanácsokat ad, hogy a legegyszerűbb megoldás elfogadni a biológiai nemet, azt akár öt év börtönbüntetéssel sújthatják Kanadában.

Az új kanadai törvény, a C-4 megtilt minden olyan tanácsadást, amely azt a keresztény normát hirdeti, hogy a szex egy férfi és egy nő számára van fenntartva a házasságon belül”

írta meg a hétvégén a The Daily Wire.

Megismételné a 2006-os hazugságkampányt a baloldal, de Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt gazdasági tanácsadója egy interjúban elszólta magát: kiderült, hogy a naponta hangoztatott ígéreteikkel ellentétben nem lesz a közös programban áfacsökkentés. Bojár Gábor a Szabad Európának nyilatkozva azt is elmondta, hogy nagyobb terhet rónának a középosztályra, megemelnék a közepes keresetűek jövedelemadó-kulcsát.

Tízből hét aktív szavazó, egészen pontosan 68 százalék szerint a Fidesz-KDNP fogja megnyerni a választásokat – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásából. Márki-Zay Péter eddigi kampánya láthatóan nem hozott új lendületet, az ellenzéki szavazók kevesebb mint fele, 42 százalék bízik a kormányváltásban. Mindez azt mutatja, hogy kevesebb mint 75 nappal az április 3-i választások előtt a baloldali összefogás továbbra sem tudta rendezni sorait.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére