Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rettegnek Trumptól, a cipőfűzős fojtogató, itt az ötödik hullám

888.hu

2022.01.07. 19:59

A mai nap margójára.

 

Biden vállalhatatlan megnyilvánulásai és inkompetens intézkedései miatti népszerűtlensége, bár még csak egy éve iktatták be, jó okkal ejti kétségbe a Demokrata pártot. Ez a kétségbe esés pedig joggal gerjeszt egyre nagyobb pánikot azzal kapcsolatban, hogy Trump a következő választáson lesöpri őket a pályáról. A demokraták pánikreakciója pedig az, hogy

jogi eszközökkel lehetetlenítenék el Trumpot a további politikai karriertől.

 

 

A Miami-Dade Rendőrkapitányság elmondta, hogy egy 26 éves nő január 2-án délelőtt 11 órakor a buszra várt, amikor megtámadták.

A térfigyelő videón a gyanúsított férfi a nő mögött látható, egyik lábával a padon. Néhány pillanattal később a férfi körülnézett és a kikötött cipőfűzőjét kihúzva hátulról közeledett az áldozathoz, majd rávetette magát a lányra és fojtogatni kezdte.

 

 

Merkely Béla azt mondta:

elindult az ötödik hullám, amelyet az omikron variáns okoz.

Az omikron fertőzőképessége miatt több tízezres esetszámokra lehet számítani, de az oltottaknál jellemzően csak enyhe, felsőlégúti megbetegedést – orrfolyást, torokfájást, fejfájást, egy-két napig lázat – okoz. Az oltatlanok esetében nőhet a kórházba kerülők száma, de arányaiban valószínűleg alacsonyabb lesz a súlyos esetek száma, mint a harmadik, negyedik hullámban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére