Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rekordot döntött a határsértők száma, érkezik a nyugdíjprémium és a nyugdíjkorrekció

888.hu

2021.11.01. 19:59

A brit belügyminisztérium több mint 900 külföldi bűnözőt tévesztett szem elől, gyermekpornográfiát terjesztő könyvet találtak az amerikai iskolai könyvtárakban.

Péntektől vasárnapig 1246 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák Magyarországon. Az elmúlt héten az ország területén – az idei évben az eddigi legtöbb – 2865 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza.

Az idei nyugdíjprémium kézbesítése november közepén indul és minden nyugdíjas egységesen 80 ezer forintos pluszt kaphat kézhez, amire rakódik még az infláció miatti nyugdíjkorrekció összege, amely a novemberi nyugdíjakba beépítve érkezik, mintegy 1,2 százalékos emelésként.

Az Egyesült Királyság belügyminisztériuma elismerte, hogy több mint 900 külföldi bűnözőt veszített szem elől, akik közül többekkel szemben a kormány nem hozott kiutasítási határozatot. A bűnözők között vannak erőszaktevők, köztük gyermekmolesztálók és más típusú szexuális bűnözők, valamint betörők, rablók és erőszakos bűnözők, köztük gyilkosok – számolt be a Mail on Sunday.

Nagy a baj Amerikában: Egy iskolai könyvtárban találták meg A Gender Queer című könyvet, amiben több rajz is azt ábrázolja, amint a gyerekek orálisan elégítik ki egymást, vagy éppen közösülnek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére