Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Tóth Dalma

2019.05.03. 07:59

Ez várható ma.

Lehűlés és eső közeleg, de pénteken még élvezhetjük a napsütést. Erősen megnövekszik a felhőzet, és északnyugat felől szórványosan alakul ki zápor. Főleg a keleti, délkeleti tájakon zivatar is előfordulhat. Az északnyugati szél megerősödik, a hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken fogadja hivatalában a török külügyminisztert, Mevlüt Cavusoglut, akivel majd közös sajtótájékoztatót tartanak.

De mi lesz külföldön? Az elmúlt időszakban felmerült a skótok részéről az Egyesült Királyságból történő kiválás. Minden bizonnyal erről is szó lesz Theresa May brit kormányfő a skóciai konzervatívok éves tanácskozásán elmondott beszédében.

Bécsben találkozik Sebastian Kurz osztrák kancellár és Markus Söder bajorországi tartományi kormányfő.

Geir Pedersen, az ENSZ szíriai különmegbízottja európai uniós, amerikai és más diplomatákkal fog tárgyalni Genfben a háború sújtotta közel-keleti országról.

Ma szabadul a börtönből az a vietnami nő, akit az észak-koreai vezető féltestvére, Kim Dzsong Nam meggyilkolásával gyanúsítottak. A malajziai ügyészek visszavonták a vádat.

Donald Trump amerikai elnök Peter Pellegrini szlovák kormányfővel találkozik Washingtonban. Az amerikai elnök a magyar miniszterelnököt is meghívta munkalátogatásra. Orbán Viktor és Donald Trump a tervek szerint május 13-án találkoznak Washingtonban.

És itt egy cuki hír is, hogy jól induljon a nap: pénteken mutatják be a nemrég született matakókölyköket (háromöves tatu) a Fővárosi Állat- és Növénykertben, szóval cuki állatos képek is várhatók a nap folyamán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére