Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2019.05.02. 08:00

Ezek lesznek ma!

Gyönyörű tavaszias reggelre ébredtünk május második napján. Nagyjából tíz fok van reggel, ami napközben bőven húsz fölé fog emelkedni. Aki még szabadságon van, mindenképp használja ki a mai napot, menjen kirándulni, mozduljon ki és legyen a szabadban, ugyanis erre holnap már nemigen lesz lehetősége. Ma még szép, napsütéses idő lesz, holnap azonban jön egy kemény hidegfront, aminek hatására durván visszaesik majd a hőmérséklet és ismét szükség lesz a kabátokra, na meg persze az ernyőkre. Ezen a csütörtökön a Zsigmondok ünneplik névnapjukat, Isten éltesse őket!

Csütörtökön Budapestre látogat Matteo Salvini olasz belügyminiszter, miniszterelnök-helyettes, a bevándorlásellenes Liga olasz kormánypárt vezetője. Az olasz vezető megbeszélést folytat Pintér Sándor belügyminiszterrel, majd ezt követően sajtótájékoztatót tartanak. Ezek után Matteo Salvini Orbán Viktor miniszterelnökkel is tárgyal majd, amit szintén egy sajtótájékoztató követ.

Külügyminiszteri fronton sem áll meg az élet, Szijjártó Péter fogadja kirgiz kollégáját, Csingiz Ajdarbekovot, majd ezt követően tájékoztatják a sajtót, hogy mikről sikerült megállapodni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére