Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2019.05.20. 07:59

Ma a Bernátok és a Felíciák ünnepelnek, Isten éltesse őket!

Szervusztok, Olvasók! Ismét itt egy hétfő, megint dolgozni kell. Ráadásul a meteorológusok szerint igencsak csapadékos napok elé nézünk. (De azért reménykedünk abban, hogy ez az esőkkel tarkított hét most vasárnap ki fogja takarítani a bevándorláspárti tollforgatókat a brüsszeli testületekből!) Ma, május 20-án például azt írja az Időkép, hogy a napos időszakok mellett sokfelé erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, és több tájegységünkön is számítani kell lokális jellegű záporokra, zivatarokra, helyenként felhőszakadással, jégesővel. Keleten, északkeleten a gomolyfelhők mellett sok fátyolfelhő lesz az égen. A déli, délnyugati szelet sokfelé élénk, a Dunántúlon erős, zivatarok környezetében viharos lökések kísérhetik. A legmagasabb hőmérséklet 19 és 25 fok között alakul.

Hét nappal a sorsdöntő európai parlamenti (EP-) választások előtt rákapcsol a bevándorláspárti ellenzék. Hétfőn sajtótájékoztatót tart az LMP, a Jobbik, az MSZP és a Demokratikus Koalíció is.

Eközben külföldről érkeznek majd az ausztriai kormánykoalíció felbomlása, illetve Matteo Salvini milánói nagygyűlése kapcsán a kommentárok. Ukrajna szintet lép, hosszas huzavona után beiktatják a „frissen megválasztott államfőjüket”, Volodimir Zelenszkijt.

Izgalmas napnak nézünk elébe, tartsatok ma is velünk!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére