Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2019.04.08. 07:59

Ezek lesznek ma.

Jó reggelt, drága olvasók! Igazán szép, tavaszias időnk lesz ma, már a reggelek sem elviselhetetlenül hidegek, egy szimpla pulóverben lehet mászkálni, délután pedig még akár húsz fok is lehet. Ma a Dénesek ünneplik névnapjukat, Isten éltesse őket!  

A mai nap egyik legfontosabb eseménye, hogy délelőtt tartják a Századvég Alapítvány Szólásszabadság és cenzúra a 21. században című konferenciáját, melyet élőben közvetít Nagy Gábor kolléga a 888-on. Az eseményt G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke, portálunk főszerkesztője nyitja meg, valamint előadást tart Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő és Bayer Zsolt író, publicista, a Magyar Nemzet főmunkatársa.

A Hősök terén Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Damir Krstièeviæ horvát miniszterelnök-helyettes és védelmi miniszter sajtótájékoztatót tart. Délelőtt 11-től a horvát tárcavezetőt katonai tiszteletadással fogadja magyar partnere, majd közösen megkoszorúzzák az ismeretlen katona sírját.

Külföldön sem áll meg az élet:
  • Luxembourgban az EU-tagországok külügyminisztereinek találkozója lesz ma, 
  • Vlagyimir Putyin orosz és Recep Tayyip Erdogan török elnök a Bolsoj Színházban megnyitja a kétoldalú kulturális keresztévadot.

Erre a szép hétfő reggelre pedig egy kiváló elektronikus zenét hoztam, mely remélem legalább annyira felpörget titeket, mint két csésze kávé.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére