Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Tóth Dalma

2019.04.05. 07:59

Erre számíthattok ma.
Belpolitika

Orbán Viktor miniszterelnök délután három órakor beszédet mond a Parlamenti szalon című rendezvényen, amelyen ismertetik a Fidesz európai parlamenti választási programját. Az eseményen köszöntőt mond Kocsis Máté frakcióvezető, előadást tart Trócsányi László igazságügyi miniszter, listavezető, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Szájer József EP-képviselő.

Pénteken nyitják meg a 39. Budapesti Tavaszi Fesztivált és A test diadala. Michelangelo és a 16. századi itáliai rajzművészet című kiállítást.  A fesztivált Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Tarlós István főpolgármester, Káel Csaba, a fesztivál Operatív Testületének elnöke és Bán Teodóra, a testület tagja nyitja meg.

Külpolitika

Donald Trump a mexikói határra látogat. Az amerikai elnök szerdán Twitter-bejegyzésben ismételte meg, hogy „kész lezárni az amerikai-mexikói határt, amennyiben a kongresszus nem lép azonnal a migráció megfékezése érdekében”.

A EU-tagországok pénzügyminiszterei informális tanácskozásra gyűlnek össze Bukarestben. Magyarország képviseletében Varga Mihály pénzügyminiszter vesz részt az eseményen.

Időjárás

Késő délelőttől egyre többfelé várható eső és a szél is többfelé megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken a Dunántúlon 13 és 20, másutt 21 és 24 fok között alakul. Késő estére a Dunántúlon 6 és 10, keleten 10, 18 fok közé hűl le a levegő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére