Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2019.03.28. 07:59

Jó reggelt, indítjuk a napot, tartsatok velünk!

Jó reggelt, drága olvasók! Igazi tavaszi idő lesz ma, bár a reggel még zimankós volt, napközben már elég lesz egy könnyed pulóver is, ugyanis 16-18 fok is könnyen előfordulhat országszerte, esőre pedig nem kell számítani. Ma a Gedeonok, valamint a Johannák ünneplik névnapjukat, Isten éltesse őket!

Ez lesz itthon

Nagyon sok izgalmas dolog nem várható a mai nap: csupán bírósági perek sokasága és sajtótájékoztatók lesznek az országban. Ha valamit ki kéne emelnem, akkor az az lenne, hogy a Mindenkiért Szegedért Mozgalom alapítója, Szabó Bálint ma a Szegedi Törvényszéken próbálja bebizonyítani igazát az MSZP-s polgármester, Botka Lászlóval szemben. A per előtt "Minden, amit Szeged legjelentősebb korrupciós bűncselekményéről tudni kell... - a Szeviép-ügy magával rántja a szegedi városvezetést" néven tart sajtótájékoztatót a politikus. 

Ez lesz külföldön
  • Orbán Viktor jelenleg a Zöld-foki szigetek fővárosában, Praiában tartózkodik, valószínűleg sok érdekes dolog fog nyilvánosságra kerülni. 
  • Plenáris ülést tart ma az Európai Parlament
  • Tunéziába látogat Szalmán bin Abdel-Azíz szaúd-arábiai király
  • Törökországba várják Szergej Lavrov orosz külügyminisztert
  • Vlagyimir Putyin orosz elnök Kirgizisztánban megvitatja az orosz katonai támaszpont státusát a kirgiz elnökkel
  • Angela Merkel német kancellár fogadja a davosi Világgazdasági Fórum vezetőjét, Klaus Schwab német közgazdászt, akivel közös sajtótájékoztatót tart
  • Ecuadorban ülésezik a venezuelai belpolitikai válsággal foglalkozó nemzetközi összekötő csoport
  • Áder János köztársasági elnök felszólal az ENSZ-közgyűlés éghajlatváltozással és a fenntartható fejlődéssel foglalkozó magas szintű vitáján, majd kétoldalú megbeszélést folytat António Guterres ENSZ-főtitkárral, Alexander van der Bellen osztrák szövetségi elnökkel és Borut Pahor szlovén államfővel
  • Az ENSZ Biztonsági Tanácsa a terrorizmus veszélyéjeiről tanácskozik.
Alig több mint két hónap és Sum41 koncert lesz a Budapest Parkban, úgyhogy most ezzel a számmal kívánok szép napot nektek:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére