Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2019.03.06. 07:59

Errõl szólhat a mai nap! Tartsatok velünk!

Ma, március 6-án, hamvazószerdán kezdődik a böjti időszak, véget ért a farsang.

Szerdán a Leonórák és az Inezek ünnepelnek! Isten éltesse őket!

Hajnalra virradóra többfelé fordulhat elő eső, zápor, reggel még délkeleten eshet, de délelőttre már sehol sem várható csapadék. Túlnyomóan napos idő várható, nyugaton növekedhet meg erősebben a fátyolfelhőzet. Néhol erősebb széllökésekre is számíthatunk. 11-17 fok lesz ma.

Belpolitika: az egyik legfontosabb téma a mai nap folyamán az Európai Néppárt (EPP) jövője lehet, hiszen ahogy korábban is megírtuk, a bevándorláspárti Soros-hálózat kizáratná a Fideszt a pártcsaládból. A többség szerint ez azonban csak gyengítené az EPP-t az európai parlamenti választások előtt.

Külpolitika kapcsán kiemelendő, hogy az olasz kormányfő, Giuseppe Conte Belgrádba látogat. Elindítják az európai Zöldek is a választási kampányukat. Sivalkodásra biztosan számíthatunk! Luxembourgban az Európai Unió Bírósága ítéletet hirdet a Hamász terrorista szervezetként való besorolása ügyében.

A nap folyamán, egészen pontosan reggel 9-kor pedig egy Big Pikcsör-beszélgetéssel jelentkezünk, egy neves olasz politikussal készítettünk interjút.

Tartsatok ma is velünk!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére