Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2019.02.25. 07:59

Ez lesz ma.

Jó reggelt, drága olvasók! Bár azt ígérték, hogy a héten jön a tavasz (ez persze akár meg is érkezhet idővel), most reggel bőven mínuszokban indultam el otthonról, csípős téli idő van még, szóval aki még nem indult el, SAPKA, SÁL! Ma a Gézák ünneplik a névnapjukat, ha van ilyen nevű ismerősöd, barátod, feltétlen köszöntsd fel, ha Géza vagy, Isten éltessen!

Na, de mi lesz itthon?
  • Ma van a kommunizmus áldozatainak emléknapja, országszerte több helyen is megemlékezést tartanak, valamint a Magyarság Házában egész nap folyamatosan vetítik A Sátán fattya c. filmet. 
  • Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hivatalában fogadja Miroslav Lajcákot, a szlovák köztársaság külügyminiszterét.
  • Délelőtt 11-től kezdődik az Országgyűlés plenáris ülése, mely várhatóan 16:00 óráig, illetve a napirendi pontok megtárgyalásáig tart.
  • Délután háromtól a kommunizmus áldozatainak emléknapján a Magyarok Világszövetsége megkoszorúzza Kovács Béla emléktábláját, akinek elhurcoltatása évfordulójára időzítette az Országgyűlés ezt az emléknapot.  
Ez lesz külföldön
  • Az EU-tagországok és az Arab Liga kétnapos csúcstalálkozójának második napjával kezdődik a nap Egyiptomban. Az eseményen részt vesz Orbán Viktor magyar miniszterelnök is. 
  • Hétfőn Vietnamba érkezik Kim Dzsongun észak-koreai vezető, aki másnap Donald Trump amerikai elnökkel tárgyal.
  • Az afganisztáni tálib lázadók és az Egyesült Államok közötti tárgyalások újabb fordulója is ma lesz.
  • Kolumbiában ülésezik a Lima-csoport. A venezuelai válságról szóló tanácskozáson részt vesz Mike Pence amerikai alelnök is.

Ha nagyon fáradtak lennétek, ma egy remek olasz muzsikát ajánlanék, ettől biztos felpörögtök és jobb kedvetek lesz!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére