Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2019.02.22. 07:59

Ez lesz ma.

Jó reggelt, kicsit hűvös, szeles időre ébredhettünk ma reggel. A nap folyamán elég változékony idő lesz, bár hótól nem kell tartani, az eső sok helyen eleredhet, napközben tíz fok lesz nagyjából a maximum. Ma amúgy a Gerzsonok ünneplik névnapjukat, ha van ilyen nevű ismerősöd, feltétlen köszöntsd fel, ha Gerzson vagy, Isten éltessen!

Ez lesz itthon

Reggel fél nyolctól interjút ad Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak, erről természetesen nálunk is olvashattok majd hosszabban. A miniszterelnöki interjú mellett lesz egy másik fontos esemény is, Tarlós István főpolgármester reggel 10-től tart Budapestinfó néven sajtótájékoztatót. Délután Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megbeszélést folytat Ine Marie Eriksen Söreidével, a Norvég Királyság külügyminiszterével, majd közös sajtótájékoztatót tartanak.

Ez lesz külföldön
  • Edouard Philippe francia kormányfő, Jean-Yves Le Drian külügyminiszter és Florance Parly hadügyminiszter Maliba látogat,
  • Stefan Löfven svéd kormányfő Spanyolországba látogat, ahol Pedro Sánchez spanyol miniszterelnökkel találkozik.
  • Nagyszabású segélykoncertet tartanak a venezuelai-kolumbiai határ kolumbiai oldalán, Cúcutában. A szervezők százmillió dollárt szeretnének összegyűjteni a válság sújtotta Venezuela megsegítésére. A caracasi kormány ezzel egy időben "ellenkoncertet" tart a határ venezuelai oldalán.
     

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére