Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2019.01.21. 07:59

Ez lesz ma.

Jó reggelt minden kedves olvasónknak, kezdődik a hét! Ma az Ágnesek ünneplik névnapjukat, Isten éltesse őket!

Kemény faggyal indul a mai nap, csúszósak az utak, úgyhogy érdemes bakancsot venni és melegen öltözni. Az Időkép szerint délen, délnyugaton lesz zártabb a felhőtakaró, máshol szakadozottabb lesz a felhőzet, a legtöbb napsütésre északon, északnyugaton számíthatunk.  
Említésre méltó csapadék nem várható. Északkeleten élénk lehet az északi szél. Hajnalban -1 és -10 fok között alakul a hőmérséklet, a havas, derültebb tájakon lesz hidegebb, majd délután -2, +3 fokot mérhetünk. 

Ami a forgalmat illeti
  • Az M0-s autóút déli szektorában az M5-ös autópálya felé a 21-es km-nél két autó koccant össze. A sérült járművek a külső sávot foglalják el, torlódással és 10-15 perces átjutási idővel számoljanak!
  • Az M3-as autópályán, Budapest felé a Geleji pihenő közelében, a 141-es km-nél korábban több jármű ütközött össze. A pályaoldalt a helyszínelés és műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat a 150-es csomópontnál az M30-as autópályán keresztül a 3-as főút felé terelik el. Visszatérni Mezőkeresztesnél lehet az autópályára.
  • A 49-es főúton Kocsordon a 25-ös km-nél egy személygépkocsi egy trélerrel ütközött össze. Az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat helyben terelik el.

Erősödik a járműmozgás az M3-as autópálya bevezető szakaszán az M0-s autóúttól befelé, az M1-es és az M7-es autópálya bevezetőjén a Budaörsi szakaszon a városközpont irányába, az M2-es autóúton Göd és Dunakeszi között, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól Budapest felé, az 51-es főúton pedig, az M0-s autóúti csomópont előtt lassultak a kocsik.

Az M2-es autóúton a főváros irányába a 21-es és a 25-ös km közötti szakaszt szombaton átadták a forgalomnak. A már új, felújított Budapest felé vezető oldalon irányonként egy-egy  sávon haladhatnak, 60-as illetve 80-as sebességkorlátozás mellett Dunakeszi térségében. A következő újabb szakaszt a 25-ös és a 28-as km között várhatóan hétfőn napközben adják át majd a forgalom részére.

Sok minden nem lesz ma itthon

Belpolitikai fronton sok izgalmas dolog nem várható, az előrejelzés szerint csupán sajtótájékoztatók lesznek. 

Külföldön ezekre érdemes figyelni
  • Az EU-tagországok külügyminiszterei találkoznak majd Brüsszelben.
  • Abe Sindzó japán miniszterelnök Oroszországba látogat.
  • A görög kormány szavazásra bocsátja a parlamentben Macedónia névváltoztatásáról szóló megállapodás ratifikálását.
  • A brit kormány a parlament alsóháza elé terjeszti állásfoglalását és cselekvési tervét a Brexittel kapcsolatban.
  • Ülésezik az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére