Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Forisek Ádám

2019.01.14. 07:59

Ez várható ma!

Belpolitikai eseményeket nézve ma Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára összegzi a "2018 a külhoni magyar családok éve" legfontosabb eredményeit.

Külpolitikai vizekre evezve mindenképp érdemes megemlíteni azt a megbeszélést, amelyet Giuseppe Conte olasz miniszterelnök és Matteo Salvini olasz belügyminiszter fog tartani a nap folyamán Dimitrisz Avramopulosszal, az Európai Bizottság migrációs politikáért felelős tagjával.

Szintén a mai nap folyamán várható az, hogy a svéd parlament elnöke megnevezi a miniszterelnök-jelölteket. A svéd liberális Centrum Párt elnöke péntek délután, sajtótájékoztatón jelentette be, hogy pártja a bevándorláspárti Stefan Löfven ismételt miniszterelnökké választását javasolja.

Végezetül pedig egy kis időjárás: hétfőn a napos időszakok mellett több tájegységen is kevés csapadékra kell számítani, futó záporok, hózáporok alakulhatnak ki. Keleten, északkeleten havas eső, kevés hó is hullhat, a Dunántúlon helyenként szintén csepereghet az eső. Az északnyugatira forduló szelet erős, viharos lökések kísérhetik. Hajnal 0 és 5, délután 2 és 8 fok között alakul a hőmérséklet. Kettős fronthatás várható.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére