Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Pörge Béla

2019.01.08. 07:59

Ez várható a mai nap során!

Kedden a nap legviccesebb eseményének az a brüsszeli tüntetés ígérkezik, amin Judith Sargentini lesz a sztárvendég. Ez a megmozdulás ugyanis a magyar kormány ellen szól majd, a brüsszeli elégedetlenek utcára vonulnak!

Egyéb belpolitikai érdekesség nem várható, leszámítva persze rengeteg sajtótájékoztatót.

A külpolitikában a mai legfontosabb dolog talán az EU-tagországok általános uniós ügyekkel foglalkozó minisztereinek találkozója lesz. Mike Pompeo amerikai külügyminiszter pedig közel-keleti látogatásba kezd.

Sportban az egyetlen releváns esemény az ausztrál ATP-torna lesz, melyen Babos Tímea még érdekelt, és a legjobb 16 közé jutásért játszik a szlovák Viktora Kuzmovával.

Ami az időjárást illeti: hideg, téli idő vár ma ránk, a reggel kifejezetten hidegen indult, de nappal is fagyni fog. A hideg mellé havazás is várható, Budapesten 5-8 cm hó hullhat, Komárom-Esztergom és Nógrád megyében, valamint Pest megye északi felében várható a legtöbb hó, a hegyekben akár 15 cm-nél is több. Estére enyhülni fog az idő, nyugaton havas eső, eső fog esni, átmenetileg pedig ónos eső. A havas eső a főváros térségében sem kizárt átmenetileg, attól keletre és északra csak hó várható.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére