Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2018.12.07. 07:59

Errõl szólhat a mai nap. Tartsatok ma is velünk!

Kedves Olvasók!

Ma az Ambrusok ünnepelnek! Isten éltesse őket! Ami az időjárást illeti: pénteken a hajnali és reggeli órákban északon, északkeleten az eső mellett több helyen hullhat ónos eső, de fagyott eső, havas eső és keleten, valamint északkeleten a magasabb pontokon hó is előfordulhat. Napközben már csak néhol északon eshet kevés csapadék. Helyenként feltámad a délies szél. Délután 0-11 fok várható, északkeleten lesz hidegebb, nyugaton melegebb.

Belpolitikában nem várható sok minden. Reggel Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt, többek között a gazdasági mutatókról és a Brüsszellel vívott harcról.

A külpolitikában viszont sok minden várható. Emmanuel Macron és a sárgamellényesek ütközete kapcsán biztosan lesznek fejlemények. Ahogy Moszkva és Kijev között is tovább folytatódhat a csörte. Lisszabonban az Európai Szocialisták Pártja megválasztja csúcsjelöltjét a jövő évi EP-választásokra. Brüsszelben az EU-tagállamok igazságügyi miniszterei tanácskoznak. Moszkvában Vlagyimir Putyin a görög kormányfőt, Alekszisz Cipraszt fogadja. Londonban a brit törvényhozás alsóházában tovább folytatódik a Brexit-vita. A legfontosabb külpolitikai esemény viszont egyértelműen Hamburgban fog történni: a Kereszténydemokrata Unió (CDU) Angela Merkel helyére új elnököt választ.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére