Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2018.12.06. 07:59

Ezekrõl szólhat a mai nap.

Kedves Olvasók!

Ma a Miklósok ünnepelnek. Isten éltesse őket! S ha már épp jön a Mikulás, olvasásra ajánljuk ezt a korábbi cikkünket, mely azt feszegeti: mi a különbség a valódi Mikulás és a Télapó között.

Ami az időjárást illeti: csütörtökön a Dunától keletre számíthatunk naposabb időszakokra, a Dunántúlon viszont erősen felhős, borult lesz az ég. Nyugaton kisebb esők is kialakulhatnak. Reggel helyenként köd, pára volt/lesz; a legalacsonyabb hőmérséklet -6 és -1 fok között alakul; a legmagasabb hőmérséklet pedig 1-5 fok között várható.

Belpolitikára rákanyarodva: csütörtökön – várhatóan – nem leszünk elkényeztetve a hazai politika történéseivel, csodáival; de mondjuk a Soros-egyetem Bécsbe költözése kapcsán biztosan várhatóak remek sivalkodások. A külpolitika viszont zakatol: Brüsszelben az EU-tagállamok belügyminiszterei fognak tanácskozni, Milánóban az EBESZ külügyminiszterei ülnek asztalhoz. Várhatóan tovább folyik a vita Moszkva és Kijev között a Kercsi-ügy miatt. Svédországban, Stockholmban a szemben álló felek között elkezdődik az ENSZ közvetítésével a jemeni polgárháború béketárgyalása. Berlinben elkezdődnek a Kereszténydemokrata Unió (CDU) tisztújító kongresszusának előkészületei. S végül: végső nyugalomra helyezik George H. W. Bush volt amerikai elnököt Houstonban, a róla elnevezett könyvtár területén.

Tartsatok ma is velünk! ; )

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére