Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2018.12.04. 07:59

Ez lesz ma.
Közérdekű

A múlt héten tapasztalt fagyokhoz képest igazán enyhe reggelre ébredtünk, bár az eső a kora hajnali órákban még szemerkélt, a nap végére már el fog állni, a legmelegebb órákban akár 8 fok is lehet. Ha most indulnál útnak, akkor egész jónak mondható a forgalom, eddig nagy balesetekről szerencsére nem érkezett hír. Az utinform.hu szerint az M3-as bevezetőnél, az M2-esen befelé és a solymári körforgalomnál erős a forgalom. A körgyűrű déli részén a jelentések szerint lelassult a közlekedés, a déli szektorban az M1-es felé Dunaharaszti és Nagytétény térségében is, ezért araszolnak a járművek az M0-s autóútra csatlakozó főbb útvonalakon.

Belpolitikai események
  • Az Országgyűlésben komoly jövés-menés várható, ugyanis több bizottság is ülést tart. Némelyik közülük nyílt, van azonban, mint például a nemzetbiztonsági vagy a honvédelmi és rendészeti bizottság, amelyik zárt ülést tart. 
  •  A német tulajdonú Robert Bosch Power Tool Kft. Európai Akkumulátor Kompetencia Központot hoz létre, és bővíti szerszámgép-összeszerelés kapacitását Miskolcon, mellyel kapcsolatban sajtótájékoztatót tart Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő és Fükő László, a miskolci Robert Bosch Power Tool Kft. ügyvezető igazgatója.
Külföldön lesz valami? 
  • Az elmúlt napokhoz hasonlóan Párizsban tovább folytatódik a tüntetés és a káosz, azonban Macron nem ezzel lesz elfoglalva, inkább Junckerrel fog beszélgetni egy jót, aki hivatalos látogatásra megy a francia fővárosba.
  • Megkezdődik a NATO kétnapos külügyminiszteri szintű ülése Grúziával és Ukrajnával.
  • Az Európai Bíróság főtanácsnoka előterjeszti indítványát abban az ügyben, melyben a bíróságnak azt kell eldöntenie, hogy az Egyesült Királyság visszavonhatja-e egyoldalúan az Európai Unióból való kilépési szándékot hivatalosan bejelentő értesítést.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére