Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Pörge Béla

2018.11.27. 07:59

Ez várható ma.

Kedden a belpolitikában nem lesznek különösen izgalmas események, legfeljebb csak sajtótájékoztatók és átadások. Egyedül az emelkedik ki, hogy az Országgyűlés ma szavaz a rendvédelmi dolgozók túlórapénzéről.

Magyar foci híján a sportban is be kell érnünk a Bajnokok Ligájával, de a csoportkör végéhez közeledve legalább már van tétje ezeknek a meccseknek.

A külpolitikában Párizsra érdemes figyelni. A tüntetések mellett ma a francia fővárosba látogat Szergej Lavrov orosz külügyminiszter és Klaus Johannis román elnök.

Személyes megjegyzésem, hogy utóbbi látogatást valahogy úgy képzelem el, mint amikor a családba befogadott árva gyereket elküldik a gazdag nagybácsihoz. Szegény gyerek elhiszi, hogy a nagybácsi a rokona, olyan akar lenni, mint ő, az öreg pedig kicsit meg is simogatja a srác buksiját, de persze szigorúan kesztyűben. A háta mögött pedig lenézi és megveti őt.

Egyébként – ahogyan már írtunk róla – kedden már-már télies lesz az időjárás az országban, egyre több helyen válthatja hó az esőt, és egyre hűvösebb idő várható.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére