Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2018.10.18. 07:59

Beharangozó a mai napról.

Borús, felhős napra ma ébredtünk ma reggel. Sajnos ilyen lesz az idő egész nap országszerte. Az esernyőt ne felejtsétek otthon, valószínűleg kelleni fog. Ma a Lukácsok ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!

Csütörtökön folytatódik Brüsszelben az EU-tagországok állam-, illetve kormányfőinek csúcsértekezlete, napirenden a migráció és a belső biztonság kérdései lesznek. Reggel az uniós vezetők először az Európai Parlament elnökével egyeztetnek, majd az EU soros elnökségét betöltő Ausztria kancellárja fog tájékoztatni a korábbi döntések végrehajtásának állásáról. A munkaülésen főként a migrációval, a belső biztonsággal és a külügyekkel foglalkoznak majd. Ezután informális eurócsúcs következik, amelynek a fő témája a gazdasági és monetáris unió további elmélyítése lesz, majd csütörtök este megtartják az ASEM-csúcs nyitóünnepségét, amelyet gálavacsora követ.

Itthon folytatódik az Országgyűlés plenáris ülése. Akit érdekel, „Szabad Budapestet!” címmel a budapesti szocialisták konferenciáznak. Pintér Sándor belügyminiszter délelőtt Bátorságért Érdemjeleket ad át a Világ Igaza kitüntetésben részesültek hozzátartozóinak. Október 23. alkalmából pedig beszédet mond és elismeréseket ad át a honvédelem ügyét támogató társadalmi szervezetek képviselőinek Erdélyi Lajos, a HM humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára.

Olvassatok minket ma is!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére