Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Tóth Dalma

2018.10.08. 07:58

Ez várható ma.

Recep Tayyip Erdogan török államfő hétfőn Budapestre érkezik, ahol Áder János köztársasági elnök fogadja őt, majd tárgyalásokat folytat Orbán Viktor miniszterelnökkel, és nyitóbeszédet mond a Magyarország-Törökország Üzleti Fórumon. Erdogan látogatása miatt lezárásokra és forgalomkorlátozásokra kell számítanotok Budapesten.

Lezárják hétfőn kora reggeltől késő délutánig a Kossuth Lajos teret és közvetlen környékét, a téren az M2-es metró sem áll meg.

Rövidebb időszakra korlátozzák a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környéki utakat, ezért akinek a repülőgépe hétfőn 11 és 14 óra között, illetve kedden délután indul, annak célszerű lényegesen korábban elindulnia otthonról.

A delegáció miatt hétfő reggel 6 órától kedden délután 6-ig lezárják a Lánchidat és a fővárosi Széchenyi István teret.    

Szakaszosan és időszakosan lezárnak több utat, útvonalat: hétfő délelőtt 11-től délután 2-ig például a 4-es főutat, az M3-as autópálya bevezető szakaszát, a Hősök terét és az Andrássy utat érinti az intézkedés.

A hétvégéről röviden:

A Jobbik háza tája körül áll a bál. Több meghatározó arc hagyta ott a Jobbik parlamenti frakcióját, volt, aki a pártból is kilépett. Az érintettek pedig a nyilvánosság elé tárták, hogy valójában mi folyik a párton belül. Erről itt, itt és itt olvashattok.

Brazíliában az elnökválasztás első fordulóját simán nyerte a "brazil Trump." Jair Bolsonaro a szavazatok 46 százalékát gyűjtötte be. Mivel nem kapta meg a szavazatok 50 százalékát, ezért lesz még egy kör.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére