Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2018.09.19. 07:59

Ez várható ma.

A nap folyamán informális találkozót kezdenek az Európai Unió tagországainak állam-, illetve kormányfői Salzburgban. Az egyeztetések középpontjában a migráció és a biztonság, illetve az Egyesült Királyság jövő évi kilépésének kérdései lesznek.

Utóbbi kapcsán érdekesség, hogy továbbra is komoly erők dolgoznak azon, hogy visszafordítsák a Brexitet. Ennek szándékát most az ellenzéki Liberális Demokraták vezetője, Sir Vince Cable is kinyilvánította, mondván, „a Brexit megállítható és meg is kell állítani” – noha a választók már döntöttek a kilépésről.

A szerdai nap további, várható eseményei között érdemes még megemlíteni Mun Dzsein dél-koreai elnök és Kim Dzsongun észak-koreai vezető csúcstalálkozóját, melynek mentén újabb bejelentésekre lehet számítani; akárcsak a Földközi-tenger térségében lelőtt orosz harci repülőgép ügyében.

Ami pedig a sportot illeti, ma további mérkőzésekkel folytatódik a Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulója, melyben pályára lép többek között a Bayern München, a Real Madrid, a Manchester United és a Juventus csapata is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére