Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Forisek Ádám

2018.09.11. 07:59

Ez várható a mai nap!

A legfőbb politikai esemény a mai napon természetesen a strasbourgi plenáris ülésen tárgyalt sorosista Sargentini-jelentés lesz, amely a magyar önálló bevándorláspolitika elleni támadásként értékelhető. Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, az ülésen Orbán Viktor magyar miniszterelnök is felszólal, ám mindössze hét percet engedélyeztek neki – továbbá amit biztosan tudunk, hogy az MSZP ismét a hazája ellen fog szavazni.

Mi itt a három nyolcason természetesen részletesen tudósítunk a Magyarország ellen irányuló jelentésről. 


A nap legfőbb eseményét adó Sargentini-jelentésen kívül, amit még érdemes megemlíteni a mai eseményeket tekintve, hogy Angela Merkel német kancellár megbeszélést folytat Donald Tuskkal, az EU-tagországok mindenkori állam-, illetve kormányfőiből álló Európai Tanács elnökével. 

Ezenkívül pedig a vasárnapi svédországi választások kapcsán is várhatunk újabb belpolitikai fejleményeket. 


Sportot tekintve a nap legfontosabb eseménye, hogy a Nemzetek Ligája keretén belül ismét pályára lép a magyar válogatott, ezúttal Görögország ellen. A mérkőzésre a Groupama Arénában kerül sor 20.45-kor. 


És legvégül egy kis időjárás: kedden száraz, fátyolfelhők által szűrt napos időre készülhetünk, melyek főként északon, északnyugaton erősebben megvastagodhatnak.Hajnalban 8-15, délután 26-30 fok várható. Összességében: ma még abszolút nem kell elővennünk az őszi ruhát!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére