Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2018.08.08. 07:59

Reggeli után erre számíthatsz.
Belföld

Brutálisan meleg idő várható itthon, ahogy az időjárás-előrejelző oldalak fogalmaznak: maximumra kapcsol a nyár. Napközben 36-37 fok várható. Az egyetlen szerencsénk, hogy picit felhős lesz az ég, így valószínűleg nem fogja rommá tűzni a nap az utcákat. Fogyasszatok sok folyadékot, főként vizet, a kőműves aktimel (vagy "tüske", ami a "vodka ízű szeszes ital" és ennek egyéb variánsai) kerülendő a legmelegebb időben!

Külföld

Tovább pörög a vita az Irán elleni szankciók ügyében. Miközben az EU nem akar újabb szankciókat a perzsa állam ellen, addig Washington erőteljesen lép fel.

Egyre közeledünk a félidős amerikai választásokhoz, amelyen teljesen újraválasztják a washingtoni törvényhozás alsóházát, valamint a felsőház (szenátus) képviselőinek harmadát. A választás kiemelten fontos Trump számára, ugyanis jelenleg az elnök pártjának mindkét házban többsége van. Ha ez a helyzet jelentősen változna, az komoly hatást gyakorolhatna Trump terveire és azok megvalósíthatóságára. Ma eldől, hogy kik indulnak Ohio államban a nagyobb pártok színeiben.

Este folytatódik a Bajnokok Ligájának selejtezőköre. Ma a 3. forduló első mérkőzései lesznek láthatóak.

A nap folyamán úszni fog Hosszú Katinka, Szilágyi Liliána, Cseh László és még sok-sok magyar fiatal a glasgow-i Európa-bajnokságon. Nekik nagyon fogunk szurkolni!! <3

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére