Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Pörge Béla

2018.08.07. 07:59

Ez lesz ma!

A nyári uborkaszezon kellős közepén vagyunk, ennek ellenére nem múlik el történések nélkül a mai nap sem! Igaz, ami igaz, a belpolitikában várhatóan nem fog történni semmi néhány sajtótájékoztatón kívül.

A külpolitikában fontos esemény, hogy mától lépnek életbe az amerikai szankciók Irán ellen. Ez politikai változást hozhat a perzsa országban.

Egyéb kategóriában megemlítendő, hogy hamarosan kezdődik a Sziget fesztivál Óbudán, a Hajógyári-szigeten. Ma sajtóbejárás lesz, de a látogatók már csak karszalaggal léphetnek be a szigetre.

A legfontosabb mai események viszont a sport területén lesznek. A Glasgow-ban megrendezett úszó Eb-n több magyar megmutatja majd magát, köztük Hosszú Katinka is.

Este 7-től pályára lép a Mol Vidi a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában. Az első meccs Malmőben lesz, a visszavágóra Felcsúton kerül sor egy hét múlva. A magyar csapat továbbjutása esetén a skót Celtic vagy a görög Aek Athén ellen játszhat a BL-csoportkörért, kiesés esetén a walesi TNS vagy a dán Midtjylland ellen küzdhet meg az El-csoportkörért.

Ami az időjárást illeti: marad a hőség.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére