Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2018.08.06. 07:59

Ez lesz ma.

Sok érdemleges nem lesz a mai napon a rekkenő hőségen kívül. Aki csak teheti, vonuljon árnyékba napközben vagy töltse idejét klimatizált helyen, ugyanis továbbra is bőven 30 fok feletti maximumok lesznek országszerte. A hőség csak tovább fog fokozódni az elkövetkezendő napokban, erről ITT olvashattok részletesen. 

Valami politika?

Nyár van, mindenki pihen, nyaral. A legfontosabb mai hír, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium partnerségi megállapodást köt a Siemensszel a duális szakképzés fejlesztése és az ezt szolgáló központi pilot program megvalósítására. Az erről szóló szerződést Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgató írja alá.

Japánban minden Hirosimáról szól, egyperces néma csendet tartottak az atombomba ledobásának 73. évfordulóján. 

Valami sport?

Itt már nagyobb a választék: Fucsovics Márton a torontói ATP-tenisztornán este fél héttől játszik majd a portugál Sousával, Babos Timi délután öttől pedig a Görges ellen játszik a montreali WTA kemény pályás versenyen. 

Ha nem szereted a teniszt, van más: folytatódik a glasgow-i multisport Európa-bajnokság, ahol ma Kozma Dominiknak, Németh Nándornak, Biczó Bencének lehet szurkolni, továbbá medencébe ugrik Cseh László és Milák Kristóf, Hosszú Katinka, Burián Katalin és Ilyés Laura is. 1500 méteres gyorsúszásban Késely Ajnának kell drukkolni. 

Közérdekű:

Próbálj meg ma mindenhol a megengedett sebességgel közlekedni, ugyanis a rendőrség az egész héten működésbe állítja az összes traffipaxát, így sokkal nagyobb a lebukás esélye egy esetleges gyorshajtás esetén. A közleményük szerint az a cél, hogy kiszűrjék azokat a sofőröket, akik a gyorshajtás miatt veszélyt jelentenek az utakon. A külföldre indulóknak is érdemes jobban odafigyelni a sebességre, ugyanis nemcsak itthon, hanem Európa-szerte fokozott ellenőrzést tartanak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére