Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2018.05.24. 07:59

Mi volt és mi az, ami várható?

Itt a napi összefoglalónk és előzetesünk a reggeli kakaós csiga mellé.

Mi volt?

Volt itt tegnap este egy izgalmas kupadöntő, amelyben végül büntetőkkel ugyan, de nyert az Újpest. Erről olvashattok egy meccsbeszámolót, ugyanis Pörge Béla a helyszínen követte az eseményeket. A sör 650 ropogós magyar forintba került a helyszínen, ami miatt Pörge úr kissé megorrolt a szervezőkre.

Az olasz államfő felkérte kormányalakításra Giuseppe Contét. Az 54 éves jogász hazájában és külföldön is kevésbé ismert, eddig nem vett részt aktívan a politikai életben. Jó közvetítőnek tartja magát, Luigi Di Maio, az Öt Csillag Mozgalom vezetője pedig azt mondta róla: "szelídnek tűnik, de belevaló, és Brüsszelben az olasz érdekeket fogja érvényesíteni".

Mi várható?

Ma összefutunk Douglas Murray író, újságíróval, az Európa furcsa halála című könyv szerzőjével egy laza beszélgetésre. Előreláthatólag még ma olvashatjátok a vele készült beszélgetésünket.

Folytatódik a V4-es konferencia. A mai vezető előadást egyik kedvenc cseh politikusunk,  Václav Klaus tartja majd. Vele készült egy Big Pikcsör-beszélgetés is annak idején, amelyet itt tudtok elolvasni. Klaus előadásáról is beszámolunk a mai nap során.
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére