Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Forisek Ádám

2018.05.16. 07:59

A legfontosabb hírek szerda reggel!
Aggódik a Zsidó Világkongresszus Soros távozása miatt

A Ronald Lauder vezette Zsidó Világkongresszus (WJC) kritizálta Orbán Viktort, amiért Soros György alapítványa úgy döntött, elhagyja Magyarországot. A zsidó szervezet szerint Orbán nem bizonyította be, hogy Soros és a tömeges bevándorlás között kapcsolat lenne, ugyanakkor magyarországi, sőt az európai zsidók zöme is támogatja a magyar miniszterelnököt Európa védelmezésében, hiszen a muszlim migránsok soha nem látott antiszemitizmust hoztak a kontinensre.

Morvai Krisztina: a tömeges migráció támogatását, engedélyezését követeli Magyarországtól Brüsszel

Mint ahogy a független EP-képviselő mondta, Magyarországot az unió mindaddig gyámság alatt és büntetésben kívánja tartani, amíg „meg nem adjuk magunkat”. Morvai Krisztina szerint Magyarországnak nem védekeznie kellene, hanem meg kellene kezdeni a 2019. évi EP-választásokra a patrióta értékrendű, az Európai Egyesült Államok tervével szembeszálló, migrációellenes európai erők megszervezését.

Szijjártó: „a nemzeti egység megléte olyan erőforrás, amit nehéz lenne mással helyettesíteni”

Szijjártó Péter az Országgyűlés gazdasági bizottságának keddi ülésén beszélt a Külgazdasági és Külügyminisztérium feladatköréről. Elmondta: nemzetközi energiatárgyalásokra és a határon átnyúló fejlesztésekre kell számítani, emellett az Információs Hivatal is a tárcához kerül. Az EU jövőjéről szólva leszögezte: erős Európát csak erős tagállamokkal lehet építeni, ezért Magyarország a szakember-utánpótlást sem bevándorlással akarja megoldani.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére