Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2018.04.25. 07:59

A nap legfontosabb hírei a reggeli tejeskávé mellé.
Trump kivonulna Szíriából

Az amerikai elnök erről a francia elnökkel, Emmanuel Macronnal közös sajtótájékoztatóján beszélt. Donald Trump ugyan minél előbb szeretne kivonulni Szíriából, hazahozni az amerikai katonákat, akik szerinte nagyszerű munkát végeztek, de egyetértett Emmanuel Macronnal abban, hogy a "kivonulással nem akarunk teret adni Iránnak a Földközi-tenger medencéjében".

A magyarok 53 százaléka számít arra, hogy a következő négy évben tovább javulhat az ország általános és gazdasági helyzete is. A felmérés arra is rámutat, hogy a megkérdezettek négyötöde a bevándorlási kvóta elleni fellépésben vár további előrelépést a következő négy év kormányzása során. A családtámogatások bővítése terén 75, a nemzeti szuverenitás megvédésében 72, a kormányzati stabilitásban 71, a pénzügyi-gazdasági stabilitás terén pedig 64 százalék remél előrelépést – derült ki a Nézőpont Intézet friss kutatásából.

Látványos botrányokra lehet majd számítani Bajorországban. A migránsokkal túlzsúfolt német tartomány kormányzata ugyanis az összes állami hivatalban kötelezővé teszi a kereszt látható helyre való kihelyezését. Ezzel "Bajorország történelmi és kulturális" jellegét szeretnék kinyilvánítani. A keresztet nem a hivatali helyiségekben, hanem a bejáratnál kell kihelyezni, mivel így a szimbólum nem sérti az állam vallási semlegességének elvét.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére