Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Forisek Ádám

2018.02.15. 07:59

Ezek a legfontosabb hírek csütörtök reggel.
Orbán Viktor: Magyarország kormánya nem zsarolható

A kormányfő kijelentette, hogy külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon. Beszélt arról is a Fidesz-KDNP visegrádi kihelyezett ülésén, hogy az elkövetkezendő 50 napban gyűlöletkampányra kell számítani az ellenzék részéről. A magyar kormányfő ugyanakkor leszögezte: nem vagyunk egyedül, hiszen a V4-ek, valamint az olyan nagyhatalmi központok, mint Washington, Moszkva, Peking mind barátilag tekintenek Magyarországra.

Szijjártó Péter: változatlanul kiállunk a kárpátaljai magyarok mellett

A külgazdasági és külügyminiszter szerint Magyarország változatlanul kiáll a kárpátaljai magyarságért, nem szabad hagyni, hogy a már meglévő, megszerzett jogaikat elvegyék. Szijjártó Péter az ukrán oktatási miniszter, valamint belügyminiszter szavaira reagálva leszögezte, hogy sem zsarolni, sem sértegetni nem lehet a magyarokat. Felszólította az ukrán kormány tagjait, hogy térjenek vissza a nemzetközi jog tiszteletéhez, és ne vegyék el a magyar kisebbség szerzett jogait.

Lövöldözés történt Floridában

Helyi idő szerint szerda délután egy 19 éves fiatal, Nikolas Cruz lövöldözött egy parklandi középiskolában. A tettest a rendőrség emberei elfogták majd előzetes letartóztatásba helyezték. A támadás során 15 ember a helyszínen életét vesztette, további két ember pedig a kórházba szállítást követően halt meg. Tizenhét embert továbbra is kórházban ápolnak, három ember életveszélyes állapotban van. A tettesről azóta kiderült, hogy a Demokrata Párt szavazója volt, valamint az is, hogy rajongott a lőfegyverekért. Osztálytársai emellett magának való fiúként jellemezték Cruzt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére