Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2018.02.13. 07:59

Ezek a reggel legfontosabb hírei.

Orbán Viktor: írjuk alá a Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezést!

A miniszterelnök legújabb videójában arra buzdítja a magyarokat, hogy írják alá a Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezést. Ezzel ugyanis közösen állhatunk ki a határon túli magyarok jogai mellett. "Ez egy fontos dolog. Arra kérem Önöket, hogy álljunk ki közösen a határon túli magyarok jogai mellett, és írjuk alá a kisebbségvédelmi kezdeményezést, amellyel megvédhetjük a határon túli magyarok jogait" – fogalmazott Orbán Viktor. A videót ide kattintva tudod megnézni.

Botka azonnali lemondását követelik Szegeden

A Szegedi Konzervatív Kör kemény közleményt fogalmazott meg Botka László polgármesterrel szemben. A dél-alföldi városban egyre inkább fogy a levegő és a türelem a szoci városvezető körül. Az embereknek úgy látszik, elege lett. A civilek azzal vádolják Botkát, hogy maffiavárost csinált Szegedből. "Ha eddig volt Vaci Laci és Rolex Laci, ne csodálkozzon, ha innentől a közvélemény Zacskós Lacinak fogja nevezni" – áll a civilek által írt nyílt levélben. A teljes írást ide kattintva tudod elolvasni.

Hülyék 2018: Lattmann Tamás megcsinálta! Miniszterelnök-jelölt lett!

Újabb kormányfőjelöltet hordott össze a szél az ellenzéki térfélre. Lattmann a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt (az FKGP reinkarnációja), a Változást Akarók Párja (VAP) és a Színes Magyarország Párt (SZMP) miniszterelnök-jelöltje. Ezek a pártok összesen nulla, azaz nulla százalékosak. Ez a jelöltség már valami, mi is gratulálunk Lattmann Tamásnak!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére