Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2018.02.07. 07:59

A reggel legfontosabb hírei a 888-on!

Lapinformációk szerint komoly változás várható a választások után az MSZP-nél. Állítólag a párthoz tartozó prominensek azt a forgatókönyvet javasolják, hogy a választás után szűnjön meg a párt, és új névvel, a Párbeszéddel közösen folytassa tovább a parlamenti munkát.

Az amerikai elnök a Fehér Házban arról beszélt, hogy demokratáknak el kell fogadniuk a szigorúbb határvédelmi intézkedéseket, hogy gátat vessenek az illegális bevándorlásnak. Donald Trump hozzátette, hogy inkább álljon le a kormányzat működése, ha nem sikerül megegyezni a bevándorlás kérdésében.

Az olasz sajtó szerint, ha a Forza Italia nyerné a március eleji választásokat, akkor leállítanák a migránsok szállítását Olaszországba, illetve korlátoznák az úgynevezett humanitárius indokból kiadott menedékkérelmek számát.

A német szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) vezetője kedden egy berlini konferencián arról beszélt, az iszlamista fenyegetettségi potenciál folyamatosan növekszik Németországban (főleg a bevándorlási válság óta), és az Iszlám Állam szíriai és iraki befolyásának csökkenése nem javított a helyzeten.

Tegnap volt húsz éve, hogy Falco meghalt. Íme, itt az egyik legjobb száma:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére