Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2018.02.05. 07:59

Ezek a hétvége legfontosabb hírei.
Több mint ötmillió migráns érkezett Európába az elmúlt években

Az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal (EASO) adatai szerint 2011 és 2017 között összesen 5 136 383  migráns jött Európába. A legtöbb menekültkérelmet a szíriaiak nyújtották be. Utánuk következnek az irakiak, afgánok és pakisztániak. A migránsok többi része a harmadik világ országaiból érkezett. Azonban ezek a számok sem fedik teljesen a valóságot, mivel az adatok csak a regisztrált menekültkérőket tartalmazzák, azok nem szerepelnek benne, akik nem regisztráltak.

Izrael bekeményít: kitiltják az afrikai migránsokat

Izraelben megkezdték a kiutasítási végzések kiosztását az egyedülálló férfi menedékkérőknek — jelentette a helyi média vasárnap. A belügyminisztérium bevándorlásért felelős osztálya vasárnap elkezdte értesíteni a kitoloncolásra kijelölt menedékkérőket arról, hogy két hónapon belül dönteniük kell: egy őket befogadni kész, de a levélben meg nem nevezett afrikai országba távoznak, vagy inkább meghatározatlan időre börtönbe vonulnak.

Külügy: elvárjuk, hogy az ukránok biztosítsák a kárpátaljai magyarok biztonságát

Ismeretlen tettesek Molotov-koktéllal dobálták meg a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség ungvári irodáját. A támadás szerencsére nem okozott komoly anyagi károkat és senki sem sérült meg. "Elvárjuk az ukrán hatóságoktól, hogy garantálják a kárpátaljai magyarok biztonságát" – mondta az eset kapcsán a Külgazdasági és Külügyminisztérium. Hozzátették, hogy elítélik a támadást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére