Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2018.01.26. 07:59

Indítsd velünk a napot, ezek a reggel legfontosabb hírei!
Soros Davosban sivalkodott

Az amerikai tőzsdespekuláns milliárdos ismét kiemelten foglalkozott Magyarországgal és Orbán Viktorral a Világgazdasági Fórumon. Soros György davosi kijelentései egyértelműen megerősítették, hogy a pénzember minden erejével befolyásolni akarja a 2018-as magyarországi választás eredményét. A spekuláns szót ejtett az amerikai elnökről is, aki szerinte veszélyt jelent a világra, de "átmeneti jelenség", és el fogja veszíteni a 2020-as elnökválasztást, ha eljut odáig.

A magyar települések elutasítják a Soros-tervet

Ezidáig a debreceni, a kaposvári, a szolnoki és a szekszárdi önkormányzat is határozatban utasította el a Soros-tervet. Debrecenben és Kaposváron a baloldali ellenzék nem szavazott, míg Szekszárdon négyen a Soros-terv elutasítása ellen voksoltak. A debreceni határozat szerint a közgyűlés elutasítja az illegális bevándorlók korlátok nélküli, kötelező, kvóták alapján történő betelepítését, a betelepítés végrehajtására irányuló Soros-tervet és bevándorlásszervező irodák működtetését.

Egyre több a potenciális terrorista Németországban

Tovább emelkedett és megközelítette az 1500-at a nyilvántartott potenciális terroristák száma Németországban. A bűnügyi hivatal statisztikái szerint a múlt év végén 773 ember szerepelt a fokozottan veszélyes, terrorcselekmény elkövetésére hajlandó személyek listáján. További 707 ember az úgynevezett releváns személyek körébe tartozott. A legnagyobb csoportot – aligha meglepő módon – az iszlamisták alkotják 1174 fővel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére