Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2018.01.16. 07:59

Indítsd velünk a napot, ezek a reggel legfontosabb hírei!
Lemondott a román kormányfő

Lemondott Mihai Tudose román miniszterelnök, miután pártja, a szocialista PSD végrehajtó bizottsága megvonta tőle a bizalmat. Úgy tudni, hogy a szocdemek végrehajtó bizottsága kedden ismét összeül, és akkor dönthetnek az utódról. Mint ismert, a most lemondott kormányfő múlt hét csütörtökön az akasztásos nyilatkozatával okozott óriási felháborodást a magyarság körében. Lemondása így külön öröm minden jóérzésű magyar számára.

Szélsőbalosok randalíroztak Athénban

Könnygázt és villanógránátokat vetettek be a rendőrök a görög parlament épülete előtt hétfőn, mert a békésen tüntetők tízezres tömegéből mintegy száz radikális baloldali vált ki, és Molotov-koktélokkal, festékkel töltött zacskókkal és kövekkel dobálta meg őket. A tüntetők a sztrájktörvény tervezett szigorítása ellen vonultak az utcákra. A hétfőre meghirdetett sztrájk miatt egész napra leállt a tömegközlekedés és részben a belföldi légi közlekedés.

Az orosz külügyminiszter mindenkit nyugalomra int

Az orosz külügyminiszter évértékelő sajtóértekezletén jó néhány világpolitikai kérdésről, köztük Észak-Korea és az Egyesült Államok konfliktusáról is beszélt. Szergej Lavrov elmondta, hogy a konfrontatív lépések befagyasztása után Moszkva kész segédkezni a felek párbeszédének előmozdításában. Az iráni nukleáris programról szóló nemzetközi megállapodásról az orosz külügyminiszter úgy nyilatkozott, hogy Moszkva annak megőrzésére fog törekedni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére