Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2018.01.09. 07:59

Ezek a reggel legfontosabb hírei, kezdd velünk a napot!
Újabb botrányos részletek derültek ki Czeglédy cégéről

Pénzzel teli borítékok, nem hivatalos juttatások, papír nélküli kifizetések – így emlékezett a szocialista Czeglédy Csaba-féle Humán Operátor Zrt. volt alkalmazottja arra, hogy mi is zajlott pontosan a háttérben a szocialista politikushoz köthető céghálózatnál, mely a gyanú szerint mintegy 3 milliárdos kárt okozott az államnak. A cégcsoport az MSZP-től és a DK-tól is kapott feladatokat: a diákokat egyebek mellett a pártok szórólapjainak osztogatására is alkalmazták. A diákok azonban pénz nélkül maradtak.

Schulz eltökélt az Európai Egyesült Államok megvalósításában

Martin Schulz, a német szociáldemokraták elnöke hétfőn Berlinben, a nagykoalíció megújításáról szóló egyeztetések második fordulója előtt többek között arról beszélt, hogy a következő német kormánynak ismét az európai uniós politika motorjává kell tennie az országot. Mint ismert, az Európai Parlament korábbi elnöke nemrég arról értekezett, hogy „2025-re fel kell építeni az Európai Egyesült Államokat.”

Az újra egységbe forrt olasz jobboldal megálljt parancsolna a migrációnak

Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök, a tavaszi választásokra készülő jobbközép koalíció vezetője egy lapinterjúban kijelentette, hogy győzelme esetén az olasz jobbközép megállítja a migrációt. Berlusconi emlékeztetett, hogy a legóvatosabb felmérések szerint is 500 ezer illegális bevándorló tartózkodik Olaszországban. Velük kapcsolatban elmondta, „ez a mintegy félmillió migráns az utóbbi években érkezett Olaszországba, vagyis a baloldali kormányok időszakában.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére