Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Forisek Ádám

2018.01.04. 07:59

Ezek a nap eddigi legfontosabb hírei.
Magyarország és Lengyelország új, közös projektje

Budapest és Varsó egy közös regionális fejlesztési bank alapításáról kezdte meg a tárgyalásokat. A hírt szerdán jelentette be Varsóban Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök. A bank infrastrukturális beruházásokat pénzelne a közép-európai térségben, és lehet, hogy az alapítók Szlovákiát és Csehországot is bevonnák a pénzügyi kezdeményezésbe.

Nigel Farage vs. Sadiq Khan

Nigel Farage szerint London muszlim polgármesterének nem Donald Trumppal kellene foglalkoznia, hanem azzal, hogy Londonban ugrásszerűen megnövekedett a bűncselekmények száma. A szilveszteri események Farage szerint azt mutatják, hogy a muszlim polgármester nem ura a helyzetnek. Épp ezért a Brexit-párti politikus azt tanácsolta Khannak, hogy Trump és más vezetők kritizálása helyett saját városában tegyen rendet.

"Irán felforgató és terrorista módon működik"

Az izraeli belbiztonsági szolgálat, a Sin Bét közölte, hogy felszámolt egy – a gyanú szerint – iráni hírszerzők által, egy Dél-Afrikában élő palesztinon keresztül toborzott és irányított fegyveres sejtet. A palesztinok ellen kémkedés és terrorizmus miatt emeltek vádat. Azt nem tudni, hogy a dél-afrikai kormány tudott-e az állítólagos iráni tevékenységről vagy a palesztinokról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére