Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Sümeghi Lóránt

2017.11.22. 07:59

Soros György EP-képviselõje szerint automatikus kényszerbetelepítés kell; Egy agg demokrata párti képviselõ is évtizedeken keresztül zaklatott nõket; Az Uber lefizette a tõle adatokat ellopó hackereket. Ezek a nap legfontosabb hírei!
Soros György EP-képviselője szerint automatikus kényszerbetelepítés kell

A luxemburgi Frank Engel EP-képviselő szerint a migráció ügyében nem az a kérdés, hogy kötelező-e a rendszer, hanem az, hogy automatikus legyen. Elmondása szerint a korábbi rendszerben Magyarországnak körülbelül 1250 embert kellett volna befogadnia, ennyi érkezését észre sem vették volna. Kifejtette, hosszú távon nem működhet tovább az, hogy egy ország senkit nem akar befogadni. Azt is mondta továbbá, hogy nem befogadni a menekülteket, nem európai magatartás, nem lehet európai ország az, amely nem fogad be migránsokat, mivel mindannyian migránsok voltunk.

Egy agg demokrata párti képviselő is évtizedeken keresztül zaklatott nőket

John Konyers képviselő személyében újabb demokrata párti politikust vádolnak szexuális visszaélésekkel az Egyesült Államokban. Az is kiderült, hogy a hollywoodi zaklatási botrányok főszereplőjének, Harvey Weinsteinnek a testvére is aktív részese volt az áldozatok lefizetésének, megfélemlítésének. A 88 éves politikus a kongresszus egyik legprominensebb afroamerikai képviselője, akiről a BuzzFeed internetes hírportál keddre virradóra hozta nyilvánosságra a szexuális zaklatásról szóló vádakat. A New York-i hírportál közölte: Konyers közpénzből finanszírozta az egyik munkatársnőjének szexuális zaklatás miatt kifizetett kártérítést.

Az Uber lefizette a tőle adatokat ellopó hackereket

Az Uber globális személyszállító vállalat csak most közölte, hogy tavaly csaknem 57 millió ügyfél adatait lopták el tőle hackerek, akiket sajtóinformációk szerint később lefizettek, hogy megsemmisítsék azokat. Az adatlopás áldozatai között volt az Uber 600 ezer amerikai sofőrje is. A hackerek neveket, email-címeket, telefonszámokat loptak el, és eltulajdonították a sofőrök jogosítványainak adatait is. Beszédes, hogy a cég már tavaly felfedezte az adatlopást, de nem értesítette róla sem az érintetteket, sem az illetékes felügyeleti szervet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére