Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Tóth Dalma

2017.11.16. 07:59

Az Európai Bizottság téli menedéket kínál a migránsoknak; Hillary Clinton bedobta a diktatúra-kártyát; Felszámolták az egyik legélhetetlenebb migránsdzsungelt Franciaországban.
Az Európai Bizottság téli menedéket kínál a migránsoknak

Az Európai Bizottság elsődleges feladatának tekinti azt, hogy megfelelő elhelyezést biztosíthassanak a bevándorlóknak a téli hónapokban is – közölte Dimitrisz Avramopulosz, az EU migrációs ügyekért felelős biztosa. Ezért a migránsok számára 21 görögországi befogadóközpontot téliesítenek, valamint jogi, orvosi és élelmezési segélyt nyújtanak az illegális bevándorlóknak. Dimitrisz szerint a migránsokat bérelt lakásokban is el lehet helyezni, a bizottság 13 ezer ilyen lakás költségeit tudja fedezni. A biztos beszédében hangsúlyozta, a közös migránsügyi rendszer reformjára van szükség, amely által megfelelőbb módon lehet majd kezelni a migrációs válságot, ugyanis a jelenlegi rendszer nem tudja megoldani azt.

Hillary Clinton bedobta a diktatúra-kártyát

A 2016-os demokrata elnökjelölt a Mother Jones című magazinban szerdán megjelent interjújában beszélt az e-mailbotrányáról. Jeff Sessions igazságügyi miniszter azt szeretné, ha vizsgálat indulhatna Clinton korábbi elektronikus levelezésének, részben pedig a Uranium One nevű uránbányászati vállalat oroszoknak történt eladása körülményeinek feltárására. A bukott demokrata politikus a vizsgálódás hírére reagálva úgy fogalmazott, hogy egy "ellene indított vizsgálat a hatalommal történő visszaélés lenne, sőt egyenesen a diktatúra irányába mutatna." Clinton hozzátette, hogy ez romboló következményekkel járna az egész amerikai igazságügyi rendszerre. Miután Hillary Clinton elbukta az elnökválasztást, a Trump-kormány ellen dolgozik, valamint létrehozott egy politikai célú adománygyűjtést végző politikai akcióbizottságot (PAC-et).

Felszámolták az egyik legélhetetlenebb migránsdzsungelt Franciaországban

A kelet-franciaországi Metz városában a Blida sugárút egyik parkolójában telepedtek meg a migránsok. Richard Logier a Köztársaság lendületben nemzetgyűlési képviselője szerint egészségügyi kockázatok léptek fel a sátortáborban, az önkéntesek szerint rendszeressé vált az erőszak a táborlakók között, akik emellett rengeteg rablást követnek el. A tábor felszámolása miatt közel ezer embert szállítottak el az ország különböző pontjain található befogadóközpontokba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére