Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2017.11.02. 07:59

Itt vannak a tegnap este és a ma reggel legfontosabb hírei egy jóféle kávé mellé.
Medián: erősödött a Fidesz, gyengült a Jobbik

A Fidesz támogatottsága a szavazókorú népességben egyetlen hónap alatt 4 százalékpontot nőtt, és 2011 januárja óta először éri el a 40 százalékot a Medián mérései szerint. A Jobbik a teljes népességen belül 11, a biztos szavazók körében 14 százalékon áll, ami azt jelenti, hogy a párt gyengült az előző hónaphoz képest. Valamelyest vesztetett a támogatottságából az LMP.  A szocik stabilan állnak a Mediánnál, míg Gyurcsány javítani tudott a számain. A részleteket itt tudod elolvasni.

Lőttek a láncbevándorlásnak: Trump megszünteti a vízumlottót

Donald Trump amerikai elnök bejelentette, hogy azonnali egyeztetéseket kezd a kongresszussal a vízumlottóprogram beszüntetéséről. A döntést azzal összefüggésben hozta meg az amerikai elnök, hogy a New York-i gázolásos merénylet üzbég elkövetője is így jutott be az USA-ba. A részleteket itt találod.

Az amerikaiak támogatásukról biztosították az illegális migráció elleni magyar intézkedéseket

Washingtonban tárgyalt Kovács Zoltán kormányszóvivő és Bakondi György, Orbán Viktor miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. A háromnapos látogatás alkalmával amerikai kormányzati politikusokkal, törvényhozókkal, politikai elemzőkkel folytattak megbeszéléseket, és találkoztak az amerikai sajtó képviselőivel is. Az amerikaiak nemcsak megértik, hanem támogatásukról is biztosítják az illegális migráció elleni magyar intézkedéseket – mondta Kovács Zoltán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére